Információk

FŐNYEREMÉNY


A 24 órás verseny fődíja:

1 pár Mad Rock cipő / fő tetszőleges típus, 1 db Tengerszem 50% kedvezmény / fő limit nélkül, 1 db Clean Climbing nadrág /fő.

A 12 órás verseny fődíja:

1 pár Mad Rock cipő / fő tetszőleges típus, 1 db Clean Climbing nadrág /fő.


NEVEZÉS


A nevezési határidő MÁJUS 6. 23:59! Ha a fesztivál trikójában szeretnél versenyezni, akkor a nevezési határidő ÁPRILIS 29. 23:59!

Nevezni a NEVEZÉS fülön vagy ITT tudtok.


VERSENYSZABÁLYZAT

A versenyszabályzatokat itt olvashatjátok

TERMÉKTESZT


A fesztiválon a legfrissebb mászócuccok tesztelésére lesz lehetőségetek. Letétbe egy személyi okmányt fogunk kérni. Kérjük, úgy tekintsetek majd a felszerelésekre, mintha azok a sajátotok lennének - utánatok mások is szívesen használnák, ezt vegyétek figyelembe. A termékek bizonyos mértékű amortizációja természetes, de ha észreveszitek, hogy egy felszerelés használhatatlanná vált, kérünk, erről azonnal értesítsétek a szervezőket!

TOMBOLA


A fesztivál alatt tombola vásárlásra lesz lehetőség, amelynek ára 500 ft. Az alábbi értékes mászó felszereléseket lehet megnyerni.


HELYSZÍNAutóval Budapestről az M1 > Zsámbék > Szomor útvonalon (Tarján érintésével) > Tardosra, majd > Süttő irányába, Bikol után > a hídon túl kell jobbra fordulni. (Térképen a piros vonalon balról) > Az erdészeti úton haladjatok végig a parkolóig, ami jobb felől lesz. Az autót a parkolóban le kell rakni! (Térképen: "P" pont)

Innentől gyalogosan folytassátok utatokat. Az Országos Kék jelzését követve az erdészeti útról forduljatok be jobbra az erdőbe, majd az ösvényen felfelé haladva kb. 800 méter megtétele után jobbról egy kisebb kunyhó méretű szikla után térjetek le jobbra a kék jelzésről és haladjatok keresztül egy vízmosáson, majd a szemközti domboldalon felkapaszkodva eléritek a kőfejtő legkeletibb szektorát, az Anonymus-falat. (Térképen: kék vonal)

A központ az Eső-fal környékén lesz.

GPS 47.6895166 18.4932166

ÉTKEZÉS


A nevezés díj tartalmazza a szombati reggeli/ebéd/vacsorát és a vasárnapi reggelit. Akik nem versenyeznek, azoknak étkezési jegy vásárlására lesz lehetőségük. Ha komplett étkezési csomagot kérsz, ezt 2000 Ft-ért megvásárolhatod a helyszínen, de ha nem jössz végig, külön étkezési jegyet is vehetsz az étkezések előtt.

Péntekre hozzatok magatokkal annyi élelmet, amennyire szükségetek van. Estére szalonnasütéshez készüljetek! Szombat-vasárnapra nem szükséges saját kaját hoznotok, lesz közös étkezés. Szombat este melegétel lesz, a többi étkezéshez hidegélelemmel (péksüti, zsíroskenyér) készülünk.


SZÁLLÁS


A helyszínen lehetőség van sátrazásra, bivakolásra és függőágy kifeszítésére. Ehhez - szükség esetén - saját sátor, hálózsák és polifoam legyen nálatok.

Amennyiben nem a “csöves sziklamászó” életmódot folytatod, biztosítunk szállást a közeli turistaszállón.
ITT, ára 1500 Ft/fő/éj.