Információk

FŐNYEREMÉNY


Hamarosan kiderül! :)


NEVEZÉS


Nevezési határidő: július 20. 23:59

Kedvezményes nevezés: július 2. 23:59-ig.


VERSENYSZABÁLYZAT

A versenyszabályzatokat itt olvashatjátok

REGISZTRÁCIÓ


Ha szurkolóként látogatnál ki a versenyre

TERMÉKTESZT


A fesztiválon a legfrissebb mászócuccok tesztelésére lesz lehetőségetek. Letétbe egy személyi okmányt fogunk kérni. Kérjük, úgy tekintsetek majd a felszerelésekre, mintha azok a sajátotok lennének - utánatok mások is szívesen használnák, ezt vegyétek figyelembe. A termékek bizonyos mértékű amortizációja természetes, de ha észreveszitek, hogy egy felszerelés használhatatlanná vált, kérünk, erről azonnal értesítsétek a szervezőket!

ÉTKEZÉS


A 12- és 24 órás nevezés díj tartalmazza a pénteki vacsorát, szombati 3x-i étekezés és a vasárnapi reggelit.

A 6 órás versenyzőknek pénteki vacsorát és még egy választott étkezést biztosítunk.

Akik nem versenyeznek, azoknak étkezési jegy vásárlására lesz lehetőségük, ehhez július 21-ig regisztrálhatnak. Aki július 21-ig nem regisztrált az étkezésekre, készüljön saját élelemmel.

Tűzgyújtási tilalom nincs, sütögetésre készüljetek.

HELYSZÍNAutóval Budapestről az M1 > Zsámbék > Szomor útvonalon (Tarján érintésével) > Tardosra, majd > Süttő irányába, Bikol után > a hídon túl kell jobbra fordulni. (Térképen a piros vonalon balról) > Az erdészeti úton haladjatok végig a parkolóig, ami jobb felől lesz. Az autót a parkolóban le kell rakni! (Térképen: "P" pont)

Innentől gyalogosan folytassátok utatokat. Az Országos Kék jelzését követve az erdészeti útról forduljatok be jobbra az erdőbe, majd az ösvényen felfelé haladva kb. 800 méter megtétele után jobbról egy kisebb kunyhó méretű szikla után térjetek le jobbra a kék jelzésről és haladjatok keresztül egy vízmosáson, majd a szemközti domboldalon felkapaszkodva eléritek a kőfejtő legkeletibb szektorát, az Anonymus-falat. (Térképen: kék vonal)

A központ az Eső-fal környékén lesz.

GPS 47.6895166 18.4932166

SZÁLLÁS


A helyszínen lehetőség van sátrazásra, bivakolásra és függőágy kifeszítésére. Ehhez - szükség esetén - saját sátor, hálózsák és polifoam legyen nálatok.

Amennyiben nem a “csöves sziklamászó” életmódot folytatod, biztosítunk szállást a közeli turistaszállón.
ITT, ára 1500 Ft/fő/éj.