Információk


NEVEZÉS


Nevezési határidő: május 26. 23:59


VERSENYSZABÁLYZAT


REGISZTRÁCIÓ


Ha nem versenyzőként vennél részt a fesztiválon, kérjük regisztrálj! A regisztrációnak a költsége 5000 Ft, ami tartalmazza a teljes szombati étkezést.

Csak regisztrált fesztiválozóknak biztosítható az étkezés

TERMÉKTESZT


A fesztiválon a legfrissebb mászócuccok tesztelésére lesz lehetőségetek. Letétbe egy személyi okmányt fogunk kérni. Kérjük, úgy tekintsetek majd a felszerelésekre, mintha azok a sajátotok lennének - utánatok mások is szívesen használnák, ezt vegyétek figyelembe. A termékek bizonyos mértékű amortizációja természetes, de ha észreveszitek, hogy egy felszerelés használhatatlanná vált, kérünk, erről azonnal értesítsétek a szervezőket!

ÉTKEZÉS


A 24 órás nevezés díj tartalmazza a pénteki vacsorát, szombati 3x-i étekezés és a vasárnapi reggelit.

A 12 órás nevezés díj tartalmazza a szombati 3x-i étekezést.

A 6 órás versenyzőknek a szombati ebédet és a vacsoráát biztosítjuk.

Akik nem versenyeznek, azoknak csak a regisztráció ellenében biztosítható az étkezés. Aki május 26-ig nem regisztrált az étkezésekre, készüljön saját élelemmel.

HELYSZÍNAutóval Budapestről az M1 > Zsámbék > Szomor útvonalon (Tarján érintésével) > Tardosra, majd > Süttő irányába, Bikol után > a hídon túl kell jobbra fordulni. (Térképen a piros vonalon balról) > Az erdészeti úton haladjatok végig a parkolóig, ami jobb felől lesz. Az autót a parkolóban le kell rakni! (Térképen: "P" pont)

Innentől gyalogosan folytassátok utatokat. Az Országos Kék jelzését követve az erdészeti útról forduljatok be jobbra az erdőbe, majd az ösvényen felfelé haladva kb. 800 méter megtétele után jobbról egy kisebb kunyhó méretű szikla után térjetek le jobbra a kék jelzésről és haladjatok keresztül egy vízmosáson, majd a szemközti domboldalon felkapaszkodva eléritek a kőfejtő legkeletibb szektorát, az Anonymus-falat. (Térképen: kék vonal)

A központ az Eső-fal környékén lesz.

GPS 47.6895166 18.4932166

SZÁLLÁS


A helyszínen lehetőség van sátrazásra, bivakolásra és függőágy kifeszítésére. Ehhez - szükség esetén - saját sátor, hálózsák és polifoam legyen nálatok.

Amennyiben nem a “csöves sziklamászó” életmódot folytatod, szombat este biztosítunk szállást a közeli turistaszállón.
ITT, ára 10000 Ft/fő/éj.